Vælg det rette sted til alkoholbehandling

30 juni 2022 Silje Hansen

editorial

Alkoholafhængighed er en ond cirkel, da det kan være svært at stoppe med, hvis ikke man gør noget drastisk. Kroppen reagerer typisk ved at ryste, give dig svedeture, feber eller koldsved, hvis du ikke drikker. Det er nogle af de abstinenser der kommer, når du er blevet afhængig af alkohol. 

Der kan være mange årsager til at du måske er begyndt at drikke. Det kan være, at du går en meget svær tid i møde, at du har nogle negative tanker, som du ønsker at dulme eller det vækker en bestemt følelse i dig, når du drikker.

Det fungerer typisk sådan, at for at få en bestemt følelse, når du drikker så skal kroppen mærke alkohollen. Da kroppen vænner sig til en bestemt mængde bliver denne grænse hele tiden rykket. Det kan være hårdt for din krop og organer. Det kan i sidste ende også være livsfarligt.

alkoholbehandling

Få behandling mod dit alkoholmisbrug

Hvis du ønsker at få en professionel og effektiv behandling mod alkoholmisbrug, er der i dag flere gode løsninger, som du kan vælge iblandt. Der er i dag flere behandlingscentre og misbrugscentre, som du kan vælge at tage et ophold hos. 

Her er det op til dig at vurdere, hvad du tror mest på, og hvor du føler dig mest tryg. Det kan derfor være en god ide at undersøge de forskellige steder eller booke en rundvisning. Det giver dig en god fornemmelse af stedet, samt hvad det er for et personale, som du bliver mødt af. 

De fleste steder kan du få skræddersyet et ophold eller forløb, så du kan komme igennem dit misbrug af alkohol.

STIEN behandlingscenter tilbyder alkoholbehandling

Er du i tvivl om, hvilket behandlingscenter du skal vælge, eller hvor det er bedst, så kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling. De er kendt for at gøre en stærk indsats.