Sådan nogle gulvklinker skal man passe på med at tabe skrøbelige ting på

28 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Ens gulvklinker kan se virkelig flotte ud derhjemme, om man har lagt dem i et sirligt mønster, eller man har lagt dem meget stringent, så de ligger i perfekt forlængelse af hinanden.

De er også robuste og kan holde til at blive betrådt en del på og have tunge møbler på sig, hvorfor man undgår mærker som på gulvtæpper, og klinkerne får heller ikke mærker på sig eller synker på samme måde, som man ser det med brug af et trægulv.

Men den robusthed kan også medføre farlige tendenser, hvis man nu kommer gående med en glasskål, tallerkener eller endda et lille barn i favnen!

Derfor skal man være sikker på, at man har tag på det, som man bærer rundt på, når man skal fragte det over de her gulvklinker.

Heldigvis kan man forsøge at gøre sit for, at man mindsker den slags uheld mest muligt, når man nu har valgt den her fornuftige løsning med gulvklinker.

Se efter, at du ikke får tabt noget på gulvklinkerne

Når man lægger de gulvklinker, skal man sørge for, at der ikke er store mellemrum mellem dem eller højdeforskelle, så man kan risikere at falde over et mindre hul eller niveauforskel mellem dem.

Man skal desuden sørge for, at gulvet aldrig er vådt, for det kan være svært at se med det blotte øje, selvom det er midt om dagen, og der rammer lys ned på klinkerne.
Den slags kan man netop let komme til at glide i.

Noget andet, som der er smart at gøre, når man går over den slags gulvklinker, er at kigge på dem, mens man går, så man ved, hvor man træder hen, og man ikke får placeret sine fødder forkert eller rammer noget.

Og lad så endelig være med at løbe på gulvklinkerne; det fører der aldrig noget heldigt med sig.