Hvor skal jeres næste skiferie gå til?

01 marts 2017 Kenneth Kristensen

At tage på ski er populært og trendy. En skiferie giver både mulighed for at være aktiv, men også for at være sammen med familie og venner om en god aktivitet. Og så er mulighederne bare super mange. For det er ikke kun traditionelle lande som Sverige, Norge, Østrig, Frankrig og Italien, som kan byde på gode forhold til skiløbere. Masser af andre lande har super attraktive destinationer til en skiferie, og flere og flere lande satser på denne turisme, og udbygger derfor løbende skiområderne.

Leder du efter en destination til den næste skiferie, så kan du på Rejseråd.dk via http://www.rejseråd.dk/category/ski/ få masser af brugbare informationer, så du bliver i stand til at træffe den rette beslutning om jeres næste destination.

Er Tyskland et skiland?

De fleste danskere har jævnligt besøgt vores store nabo i syd. Men det er ikke normalt at tage på skiferie i Tyskland. På Rejseråd.dk kan du dog læse, at der findes super gode muligheder rigtig mange steder i det store land. Og Tyskland er et overset skiland. Især i den lille dal af Alperne, som høre til Tyskland, er der fantastiske muligheder. Mange kender områderne Oberstdorf og Garmisch-Partenkirchen, hvor forholdene er super år. De senere år har mange danskere også fået øjnene op for Berchtesgaden. Og der findes en lang andre muligheder og bemærkelsesværdigt er det faktisk billigere at holde skiferie i Tyskland sammenlignet med Østrig og Frankrig.

Er Spanien ikke sol og sommer?

Hvert sommer tager rigtig mange danskere på sommerferie til Spanien. Derfor kan det være svært at forestille sig, at man også kan stå på ski i landet, hvor varmegraderne ofte er høje. I Pyrenæerne helt i nord og tæt på grænsen til Frankrig findes omkring 30 spanske skisportssteder. Her kommer man virkelig højt op, og dermed er snesikkerheden også stor. Maden er god og priserne lavere end i netop Frankrig. Et andet attraktivt sted er Sierra Nevada i Andalusien. Her kan du faktisk stå på ski med udsigt til Middelhavet. Helt unikt og området er da også på UNESCOs liste over fredet området.

De klassiske lande

Man på Rejseråd.dk finder du altså også informationer om de klassiske skilande. Sverige er kendt som det bedste sted til børnefamilierne. Norge har lidt mere udfordrende pister og virkelig lækre områder. I Østrig kan man nyde Afterski, men også skiløb i verdensklasse. I Frankrig er områderne enorme, og man kan flere steder bruge rigtig mange dage på bare at komme rundt på alle pisterne i områder som Val d’Isere, Alpe d’Huex og Avoriaz. På Rejseråd.dk kan du finde informationer om det hele.