Hvor mange mennesker skal man bruge til en videoproduktion i København?

13 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kommer en del an på omfanget med din videoproduktion i København, hvor mange mennesker du skal have fat i, men du har allerede gjort dig selv en tjeneste ved, at du vil have den lavet i vores hovedstad.

For der er for det første en del professionelle mennesker, som der kan hjælpe dig med den slags i byen, så det ikke bliver amatøragtigt, og så er der ikke så langt til rigtig meget af det gode udstyr, når man skal have fragtet det frem og tilbage i København alt efter, hvor man vil filme henne.

Det kan jo være ved de kendte pejlemærker i byen, i kulisser eller andre steder, som man omdanner til, hvad man skal bruge dem til.

Dette kan også være en sammenblanding, så man får det bedste fra de mange muligheder, for det kan koste en del at spærre trafikken af, hvis man skal filme udenfor – det skal der bruges folk til.

Skal man filme i kulisser, skal disse bygges – dette skal man også bruge folk til.

videoproduktion København

Du skal have de rette folk og det rette antal til den videoproduktion i København

Så det kommer an på produktionens størrelse, for selvom der er nogle, der kan lave den slags enemand med deres telefon, så bliver resultatet også derefter.

Det kan være godt nok, hvis man bare gør det for at underholde sig selv, men skal man lave en reklamefilm, en film om ens firma eller endda en spillefilm, så skal man have godt med folk.

Det er alt fra en, der er instruktør til en manuskriptforfatter, producer og helt ned til runnere og den slags.

Nogle kan undværes, og det er ikke alle, der kommer i spil hver dag, at den produktion står på, men man skal have dem til rådighed, hvis man skal ende med et flot resultat.