Find en tømrer i Skagen

05 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du en træterrasse, der trænger til en kærlig hånd, hvor træbjælkerne skal gåes igennem og udskiftes, eller har du et hus, hvor du godt kunne tænke dig en terrasse, kan du med fordel kontakte en tømrer i Skagen. Din tømrer har en lang uddannelse og ved alt hvad der er at vide om træ.

Derudover har han også en praksis erfaring, der kommer dig til gode. Du kan få råd og vejledning til, hvordan din terrasse skal se ud og hvor du med fordel kan lægge den. Det er vigtigt at du får en terrasse, der ikke er for stor. Det er jo et hus med en terrasse og ikke en terrasse med et hus du skal have. Han kan også hjælpe dig med valg af træ, da du bor så tæt på vandet er det vigtigt at du vælger en træsort, der passer til vind og vejr. Salt gør ikke noget godt for ens terrasse.

tømrer

Overdækket terrasse eller ej

Du kan overveje samtidig med at du får repareret din terrasse eller får lavet en ny om der skal bygges en overbygning. Det kan være over hele terrassen eller blot en del af den. Fordelen ved en overdækning er, at du kan bruge din nye terrasse langt mere, end hvis den ikke er overdækket. Det er muligt at sidde ude og i læg om foråret og efteråret, hvor det måske småregner eller er lidt koldt.

Du har også mulighed for at sidde i læ og grille og sommeren, når vejrguderne ikke lige er med jer. Regner det for meget kan man jo altid sidde indenfor selvom grillen står i læ. 

Det skal heller ikke undervurderes at det gør det markant nemmere at tørre tøj ude, da det kan stå i læ. Du skal dog være opmærksom på at alt afhængig af, hvor overdækningen sidder, kan den gøre dit hus mere mørk.