Få Københavns bedste gulvservice

26 juli 2021 Astrid Pedersen

Er dit gulv slidt og grimt at se på, eller ser du gerne at den gamle lak bliver fjernet? Så bør du opsøge et firma med speciale inden for gulvservice.

Hvad indebærer gulvservice?

Gulvservice er en betegnelse som dækker over alt hvad man kan gøre ved et trægulv. Til gulvservice hører afslibning og afhøvling af gulve samt reparation af gulve og efterbehandling af træværket. Blandt de mest almindelige former for gulvservice finder du gulvafslibning og efterbehandling med olie, sæbe, lak eller maling.

En gulvafslibning skal udføres på ubehandlede trægulve samt olierede og sæbe behandlede gulve. Disse gulve er nemlig en del mere udsat for slitage end malede eller lakerede trægulve. Og derfor har disse gulv typer et større behov for gulvservice.

Hvornår har gulvet brug for en gulvafhøvling?

Du bør faktisk ikke benytte dig af gulvafhøvling med mindre der er et helt udtalt behov herfor. Et trægulv kan kun tåle ganske få afhøvlinger i løbet af sin levetid. Derfor er gulvafhøvling forbeholdt gulve som enten har store buler, revner og niveau forskelle som følge af eksempelvis vandskade, eller gulve som er belagt med et tykt lag lak eller fernis.

Med en gulvafhøvling kan man nemlig udjævne gulvets overflade og fjerne op til fem millimeter heraf hvilket er fuldt tilstrækkeligt hvis du vil af med lakken. Og så kan du lade gulvet afslibe og behandle med et materiale efter eget valg.

Hvem kan hjælpe med gulvservice i København?

Det københavnsk baserede gulvfirma gulvafslibning-priser.dk har mange års erfaring inden for alle former for gulvservice. Hos gulvafslibning-priser.dk får du såvel gulvafhøvling som gulvafslibning og efterbehandling til nogle af markedets mest rimelige priser. Og så får du samtidig ordnet dit gulv af en dygtig faglært gulvmand.

Du kan læse mere om gulvservice, og indhente et tilbud på gulvafslibning eller gulvafhøvling, på hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/