Drømmer du om nyt jagtudstyr?

15 marts 2021 Anne-Mette Hansen

At gå på jagt er en god og sjov hobby. Noget du kan gøre for dig selv. Eller i selskab med venner. Sammen med din elskede jagthund. 

Men hobbyen kræver også en del udstyr. Udover dit gevær til at skyde med skal du investere i alverdens andet tilbehør. Det er alt fra kikkert og lokkekald til jagttøj og eventuelt udstyr til din jagthund. 

Søger du nyt jagtudstyr? Læs med her og få de 5 musts til, hvad du skal have med dig til næste jagtsæson.

1. En god kikkert 

Det er en essentiel del af jagten, at du kan få øje på dit bytte. Fasaner, fugle og andre dyr kan være svære at se på lang afstand med det blotte øje. Derfor er det en god idé at investere i en effektiv kikkert med lang sigte. 

2. Behageligt jagttøj

Når du er på jagt, bruger du mange timer udendørs. Det kan tage flere timer at finde dit bytte og derfor kan det også tage lang tid, før du har byttet i dit sigtekorn. De mange timer skal være behagelige, og derfor er godt jagttøj et must. Det må gerne være modstandsdygtigt overfor både vind og regn.

3. Godt lokkeudstyr

Det kræver udstyr at lokke dyrene frem. Derfor bør du investere i nogle smarte lokkekald eller lokkefugle. Det gør det lettere for dig at få fat i dit bytte. 

4. Smart camouflage

Skal du gemme dig bag træer eller buske, er det vigtigt, at du ikke skiller dig for meget ud. Det kan du sørge for med smart camouflage udstyr f.eks. smarte net eller skjul, du kan gemme dig i. 

5. Udstyr til jagthunden

Jagthunden har lige som dig også behov for udstyr til jagten. Det kan være tilbehør til at træne hunden med, inden jagten starter. Det kan også være smart camouflage, så hunden ikke er alt for synlig i skoven.