Derfor skal du bruge kabelbakker i din indretning i stuen

08 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Først og fremmest så er det nok relevant, at du finder ud af, hvad kabelbakker er. Kabelbakker er små plastik “skinner”, som er lavet til at skjule kabler af forskellig størrelse. De kan derfor være med til at give et mere æstetisk look, end hvis man blot har kablerne trukket henover gulvet, loftet eller væggen. I dette indlæg kommer vi ind på, hvorfor du skal bruge kabelbakker i din indretning i stuen.

De kan købes i mange farver

Kabelbakker kan købes i mange farver, hvilket gør det muligt, at finde en type der passer perfekt til din indretning. Ved at gøre dette, så kan du næsten usynligt trække dine kabler der hvor de skal trækkes, og på den måde undgå, at det går udover den komplette indretning af din stue. Kabelbakker er ikke dyre, og derfor er de også en prisvenlig måde, hvorpå du kan skjule dine kabler.

kabelbakker

De er lette at fjerne igen

Der er mange der ikke ønsker at lave for mange ændringer i hjemmet, fordi de bor til leje. Det gode ved kabelbakker er, at man kan købe nogle, som blot limes på den flade, hvor de skal sidde. Det betyder altså, at man ikke ødelægger det område, hvor man monterer sin kabelbakke. Kabelbakker er derfor det perfekte valg til dig der bor til leje, og som ikke ønsker at ødelægge overfladen hvor den skal være.

Køb dem i den rette størrelse

En af de bedste ting ved kabelbakker er, at man kan købe dem i forskellige størrelser. Derfor kan man finde netop den kabelbakke, som passer til den type kabel, som man skal fjerne. Det betyder altså, at hvis det blot er et lille kabel, som eksempelvis et internetkabel, så kan man nøjes med at købe en lille kabelbakke, hvor hvis man skal trække alle kablerne fra et tv, så kan man købe en større, hvor de kan være i samme kabelbakke på én gang.